Om oss

Nolast AB startade i Vallentuna hösten 2005. Vi är främst inriktade på asfaltering samt förarbete inför asfaltering.

ASFALTERING OCH MARKJUSTERING I STOCKHOLM

Nolast AB är ett väletablerat markföretag i Stockholm som kan hjälpa dig med det mesta rörande asfaltering och markjustering. Vi kan bland annat laga skador i befintlig beläggning, hantera förberedande markjusteringar, byta ut trasiga och äldre dagbrunnar liksom sätta kantsten och lägga stenplattor för fulländade resultat. Medvetet har vi valt att arbeta i huvudsak med moderna, små maskiner som bidrar till ett smidigare utförande även på mindre och svårtillgängliga ytor.

Vill du snygga till din garageuppfart, behöver du hjälp med att reparera befintlig asfalt eller är det kanske dags att dränera om din fastighet?
Ring eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snart för att hjälpa dig vidare med ditt markprojekt.

Prisvärda lösningar för markarbeten i Stockholm

Asfalt är ett prisvärt, hållbart, mångsidigt och nästintill underhållsfritt material, perfekt för ytor som ska tåla högre belastning och påfrestningar. Resultatet efter en asfaltering blir en jämn, beständig, snygg och praktisk yta som kräver oerhört lite i form av underhåll så att du kan dra nytta av den långt in i framtiden.

För bra resultat krävs kunskap, erfarenhet och rätt sorts maskiner som klarar av alla typer av asfaltarbeten oberoende av förutsättningar och markförhållanden. Vi på Nolast har vad som krävs för att utföra alla typer av asfaltläggingar liksom nödvändiga markjusteringar åt såväl privatpersoner som företag.

Nolast AB är stolta sponsorer till:

Vallentuna hockey